Mönsterkort, kretskort, elektroniklösningar 

– precision och flexibla lösningar

TRYGGHET

KUNSKAP

ENKELHET

PRECISION WORKS

SEDAN 1974

vi har det lilla företagets flexibilitet med det stora företagets muskler.

MultiCad AB, ett företag inom Matorex gruppen, har sedan 1974 försörjt den svenska industrin med elektroniklösningar.

över 40 år

I över 40 år har vi hjälpt svensk industri med elektroniklösningar. Många av våra kunder är idag framgångsrika globala företag. Allt som behövs för produktionen finns i vår fabrik i Vällingby, Stockholm. Därför kontrollerar vi alla steg från ritbordet till den färdiga produkten. Hög kvalitet är enkelt för oss.

Kunskap

Vi kan kemisk process, materiallära och produktionsoptimering. Från schema eller idé tar vi fram underlag för stenciler och layout, producerar mönsterkort från 24 timmar med möjlighet att göra färdigt kretskort inom en vecka.

Flexibla

Framförallt är vi flexibla. Vi tar mindre jobb eller stora projekt, enstaka exemplar eller större serier. Eftersom Multicad är en del av ett större industriellt sammanhang kan vi dessutom ta projekten vidare till både volymproduktion och mer komplexa elektronikprodukter med kablage, mekanik, glas, etc.

Multicad – bred industriell kompetens

Multicad är ett företag i industrikoncernen Matorex. Därtill ingår vi i en industrigrupp som ger oss möjlighet att hantera större och mer komplex elektronikproduktion. Detta är vi ensamma om i Norden. Bolag som ingår i klustret är KP Finntronic, Harness Solutions, Volburg och Vikan

Test och verifiering sker i nära samarbete med Electronia och Optilia Instruments AB, vilka också ingå i koncernen. Vi kan även miljötesta kort. Genom systerbolaget Volburg i Riga, Lettland, kan vi hantera inköp, produktion och logistiksamarbete. Stora volymer producerar vi i Kina, allt hanterat genom Hintal AB med logistik- och kvalitetssamordning vid det sitt kontor i Guangzhou.

Skriv till oss

Det är enkelt att komma i kontakt med oss på MultiCad. Ställ gärna dina frågor via formuläret nedan eller ring.  

Ring oss

08-89 00 70

Multicad

Besöksadress:
Krossgatan 38
162 50 Vällingby

Postadress:
Box 127
162 12 Vällingby

Telefon

08-89 00 70

E-post

office@multicad.se