Kretskortstillverkning

Monterade kretskort samt mekanik och kablage

TRYGGHET

KUNSKAP

ENKELHET

PRECISION WORKS

SEDAN 1974

Hantering av alla former av montering

Vi hanterar alla former av montering för såväl det lilla som stora projektet. Både prototyper med korta ledtider och större volymprojekt.

Monterade kretskort samt mekanik och kablage

Multicad hanterar alla former av montering för såväl det lilla som stora projektet. Genom att samordna produktion och inköp i Stockholm, Riga och Kina kan vi hantera både prototyper med korta ledtider och större volymprojekt. Om allt material är tillgängligt kan vi producera färdigt monterat kort inom en vecka. Kablage för prototyper och små serier tillverkas i Stockholm, större volymer tar vi i Riga. För färdig box-building producerar vi mekaniken i Kina, Riga eller hos vårt systerbolag i Göteborg.

Avancerad produktionsutrustning

Vi monterar alla typer av mönsterkort och kretskort. Enkel eller dubbelsidig ytmontering, hålmontering eller miljölackat där det krävs. Med avancerade resurser för selektiv lödning är blandelektronik inget problem.

Våra produktionslinor med MYDATA, Fuji XTX och Autotronik gör att små eller stora volymer är vår vardag. Vision System för finepitch, Hydra Speed eller Inline Inspection gör att vi alltid kan optimera produktionen för dig.

Skriv till oss

Det är enkelt att komma i kontakt med oss på MultiCad. Ställ gärna dina frågor via formuläret nedan eller ring.  

Ring oss

08-89 00 70

Multicad

Besöksadress:
Krossgatan 38
162 50 Vällingby

Postadress:
Box 127
162 12 Vällingby

Telefon

08-89 00 70

E-post

office@multicad.se