Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

Multicad

Mönsterkort

Legotillverkning av kretskort och mönsterkort


Vi vägleds av att erbjuda hög service. Vi är övertygade om att god tillgänglighet och bra kommunikation med våra kunder minimerar risken för fel, gör produktionen kostnadseffektiv och leder till en slutprodukt av högsta möjliga kvalitet.
 

Ett exempel är hur vi hanterar ett mönsterkortsprojekt. Med vår breda erfarenhet av kretskortsproduktion och legotillverkning kan vi även fungera som bollplank när det gäller detaljutformningen av mönsterkortet. Tidig optimering av mönsterkortets utformning minimerar risken för kvalitetsbrister i produktionen.

 

Hög kompetens inom legotillverkning

 

Vi har kompetensen och resurserna för göra vår legotillverkning så effektiv som möjlig. Vi tillverkar prototyper och förserier i Vällingby. För volymproduktion överförs tillverkningen till våra partners i Korea och Kina. Innan underlagen överförs sker en teknisk granskning hos oss för att säkerställa att inga felaktigheter finns i mönsterkortsunderlagen.

monterat

Kontakta Multicad

 

Ring oss:

08-89 00 70                  

Krossgatan 38

Box 127

162 12 Vällingby

 

Mail: office@multicad.se

Fax: 08-759 51 79


 
Kontakt

MultiCad i Stockholm AB


Krossgatan 38
162 50 VÄLLINGBY

Kontakta oss
Email
Tel: 08-584 399 90
Översikt