Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

Multicad

Mönsterkort, kretskort, elektroniklösningar – precision och flexibla lösningar 

 

 

I över 40 år har vi hjälpt svensk industri med elektroniklösningar. Många av våra kunder är idag framgångsrika globala företag. Allt som behövs för produktionen finns i vår fabrik i Vällingby, Stockholm. Därför kontrollerar vi alla steg från ritbordet till den färdiga produkten. Hög kvalitet är enkelt för oss.

 

Vi kan kemisk process, materiallära och produktionsoptimering. Från schema eller idé tar vi fram underlag för stenciler och layout, producerar mönsterkort från 24 timmar med möjlighet att göra färdigt kretskort inom en vecka.

 

Framförallt är vi flexibla. Vi tar mindre jobb eller stora projekt, enstaka exemplar eller större serier. Eftersom Multicad är en del av ett större industriellt sammanhang kan vi dessutom ta projekten vidare till både volymproduktion och mer komplexa elektronikprodukter med kablage, mekanik, glas, etc.

Multicad – bred industriell kompetens

 

Multicad är ett företag i industrikoncernen Matorex. Därtill ingår vi i en industrigrupp som ger oss möjlighet att hantera större och mer komplex elektronikproduktion. Detta är vi ensamma om i Norden.

 

Test och verifiering sker i nära samarbete med Electronia och Optilia Instruments AB. Vi kan även miljötesta kort. Genom systerbolaget Volburg i Riga, Lettland, kan vi hantera inköp, produktion och logistiksamarbete. Stora volymer producerar vi i Kina, allt hanterat genom Hintal AB med logistik- och kvalitetssamordning vid det sitt kontor i Guangzhou.

Kontakta Multicad

 

Ring oss:

08-89 00 70                  

Krossgatan 38

Box 127

162 12 Vällingby

 

Mail: office@multicad.se

Fax: 08-759 51 79


 
Kontakt

MultiCad i Stockholm AB


Krossgatan 38
162 50 VÄLLINGBY

Kontakta oss
Email
Tel: 08-584 399 90