Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

Multicad

Kretskortstillverkning


Monterade kretskort samt mekanik och kablage

Multicad hanterar alla former av montering för såväl det lilla som stora projektet. Genom att samordna produktion och inköp i Stockholm, Riga och Kina kan vi hantera både prototyper med korta ledtider och större volymprojekt. Om allt material är tillgängligt kan vi producera färdigt monterat kort inom en vecka. Kablage för prototyper och små serier tillverkas i Stockholm, större volymer tar vi i Riga. För färdig box-building producerar vi mekaniken i Kina, Riga eller hos vårt systerbolag i Göteborg.
 

smd

Avancerad produktionsutrustning

Vi monterar alla typer av mönsterkort och kretskort. Enkel eller dubbelsidig ytmontering, hålmontering eller miljölackat där det krävs. Med avancerade resurser för selektiv lödning är blandelektronik inget problem. Våra produktionslinor med MYDATA, Fuji XTX och Autotronik gör att små eller stora volymer är vår vardag. Vision System för finepitch, Hydra Speed eller Inline Inspection gör att vi alltid kan optimera produktionen för dig.

 

 

FUJI

 

Kontakta Multicad

 

Ring oss:

08-89 00 70                  

Krossgatan 38

Box 127

162 12 Vällingby

 

Mail: office@multicad.se

Fax: 08-759 51 79


 
Kontakt

MultiCad i Stockholm AB


Krossgatan 38
162 50 VÄLLINGBY

Kontakta oss
Email
Tel: 08-584 399 90